Κοντινές Παραλίες

Κοντινές Παραλίες

Κοντινές Παραλίες

Κοντινές Παραλίες

Κοντινές Παραλίες

Κοντινές Παραλίες

Κοντινές Παραλίες

Η παραλία μας είναι σε απόσταση 150 μέτρα με τα πόδια και μπορείτε να δείτε το παρακάτω βίντεο με την διαδρομή αλλά και την παραλία μας. 

 

 

Στις φωτογραφίες θα δείτε την αμμώδη παραλία Ακτής Ελιάς που προσεγγίζεται είτε με τα πόδια είτε με αυτοκίνητο και βρίσκεται στα 1,2 χλμ μακριά από τις βίλες μας.

Η Ακτή Ελιάς είναι μία δημοφιλής παραλία που βρίσκεται στη χερσόνησο της Σιθωνίας στη Χαλκιδική, Ελλάδα. Η Σιθωνία αποτελεί το δεύτερο "πόδι" της τριπλούν χερσονήσου και φημίζεται για την όμορφη ακτογραμμή και τα κρυστάλλινα νερά της. Ενώ το ίδιο το Ακτή Ελιά είναι μία εκπληκτική παραλία, υπάρχουν και άλλες γύρω παραλίες στη Σιθωνία που ίσως σας ενδιαφέρει να εξερευνήσετε.

Ακολουθούν μερικές από αυτές:

Παραλία Κοβιού: Βρίσκεται ακριβώς νότια της Ακτής Ελιά και είναι γνωστή για τα καθαρά τουρκουάζ νερά και τον γραφικό τοπίο της. Προσφέρει μία γαλήνια και ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, με συνδυασμό από αμμώδη και βοτσαλώδη περιοχές.

Παραλία Λαγομάνδρα: Βρίσκεται λίγο πιο προς τα νότια της Ακτής Ελιά και είναι μία μακριά αμμώδης παραλία με ήρεμα νερά. Είναι περιτριγυρισμένη από καταπράσινη βλάστηση και προσφέρει εγκαταστάσεις όπως παραλιακά μπαρ, εστιατόρια και αθλήματα ναυαγοσωστικής.

Παραλία Καλογριά: Βρίσκεται βορειοανατολικά της Ακτής Ελιά και είναι γνωστή για την απαλή χρυσή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά της. Πρόκειται για μία δημοφιλή παραθεριστική παραλία με ξαπλώστρες, ομπρέλες, παραλιακά μπαρ και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.

Παραλία Σπαθιές: Βρίσκεται βορειοδυτικά της Ακτής Ελιά και είναι μία σχετικά απομονωμένη και ανεπηρέαστη παραλία. Διαθέτει μίγμα από άμμο και μικρά βότσαλα και η γαλήνια ατμόσφαιρα την καθιστά ιδανική για χαλάρωση.

Παραλία Τάλγκο: Βρίσκεται λίγο βόρεια της Ακτής Ελιά και προσφέρει μία ήσυχη και γαλήνια ατμόσφαιρα. Διαθέτει χρυσή άμμο, καθαρά νερά και φόντο από πευκόδασος, προσφέροντας φυσική σκιά.

Αυτά είναι μερικά παραδείγματα των κοντινών παραλιών στη Σιθωνία. Η περιοχή είναι φημισμένη για την εκπληκτική ακτογραμμή της και υπάρχουν πολλές πανέμορφες παραλίες που περιμένουν να ανακαλυφθούν.